Mandag, den 25. marts 2019 blev der på instituttet for blinde og svagsynede afholdt reception i forbindelse med, at Peter Frederik Hansen udgav bogen Blinde ferier.
Bogen fortæller historien om fire blinde mænds sommerferier gennem 28 år.
Min bror Henrik og jeg var tilstede med vores lydoptagere, og hvis du trykker på linket Peter Hansens bogreception vil du få optagelsen i dine højtalere eller hovedtelefonerne. Jeg anbefaler at lytte til optagelsen med hovedtelefoner, da den er i kunsthovedstereo. I løbet af receptionen bliver der fortalt at der vil blive afspillet et radioindslag, men af hensyn til ophavsrettighederne, har jeg klippet dette afsnit væk.
Du trykker Enter eller klikker med musen på dette link Bogreception 25. marts 2019
Jeg har desværre ikke modtaget lydbogen endnu, men jeg glæder mig meget til at læse bogen, og når jeg har læst den, vil jeg skrive lidt om, hvordan jeg opfatter bogen, men jeg kender både Peter, Arne og de øvrige, der har deltaget i sommerferierne, så det skal nok blive morsomt at lytte til bogen.
Bogen Blinde ferier kan købes også i almindelig skrift, og du kan købe bogen hos forlaget Kahrius på linket nedenfor Link til køb af bogen Blinde ferier Opdateret d. 30.3.2019